Gelieve aan te melden

Navigatie

www.salden.nlhttp://shop.win2.nu/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.kortweg.be/www.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearhttp://bit.ly/335Ixxbhttp://bit.ly/35AWwtvwww.MaasmechelenVillage.com/euregio-maasmechelen-village-mtb-classic
www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.kortweg.be/www.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearhttp://bit.ly/335Ixxbhttp://bit.ly/35AWwtvwww.MaasmechelenVillage.com/euregio-maasmechelen-village-mtb-classicwww.salden.nlhttp://shop.win2.nu/

  TIENDAAGSE VAN CULTUUR EN ONTMOETING


  TIENDAAGSE VAN CULTUUR EN ONTMOETING & “CITY SPEEDTALKS”
   

  Heb je je ooit afgevraagd of er mensen in jouw buurt wonen die jouw interesses of hobby’s delen? Ben je benieuwd waar die dorps- of stadsgenoten zitten met wie het goed zou kunnen “klikken”? Dan is de website www.zukzuk.org van vzw ZukZuk misschien iets voor jou. Via hun volledig gratis platform vind je mensen die jouw passies delen.

  Om mensen in groep samen te brengen sloeg ZukZuk de handen in elkaar met vele verenigingen in Vlaanderen. Samen organiseren zij van 1 tot 10 oktober een Tiendaagse van Cultuur en Ontmoeting.

  Wie wil, kan zich via de website ook inschrijven voor een city speedtalk: geen speeddate voor singles maar gewoon een gezellige avond waarbij je tijdens vijf-minuten-babbels 20 stadsgenoten leert kennen. Na afloop volgt een drink met de hele groep.

  De Tiendaagse van Cultuur en Ontmoeting wordt georganiseerd in samenwerking met de Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid die op dezelfde data valt en ook draait rond de kracht van ontmoeting.

  Gepubliceerd op 16 September 2021

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €35

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading