Guy Nulens & Friends   VWB  

23-06-2018

Locatie

School De Brug / De Opaal
Maasheide 17
3580 Beringen

Beschrijving

Het betreft een begeleide groepsrit met ex-profs. Voor de 3e keer organiseren we deze fietshappening. Voor meer info, als ook de meest actuele info, zie onze website: www.guynulensfietshappening.be

Op zaterdag zal er een begeleide fietstocht van 100km (30km/uur) door het prachtige Limburgse landschap gereden worden. Begeleid door motards en volgwagens, de wegen zijn afgezet en deelname van (ex)-profs zoals Guy Nulens, Fons de Wolf, Ludo Dierikxsens, Johan Verstrepen, Marc Wauters, Geert Omloop, Erwin Thijs etc. (Deelnames zijn bevestigd onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden). Voor deelname aan de begeleide tocht is het verplicht om vooraf in te schrijven via onze website www.guynulensfietshappening.be. Maximale deelname is 150 deelnemers.

Deze fietshappening is volledig ten voordele van de school De Brug / De Opaal in Beringen. De school biedt onderwijs op maat voor leerlingen die nood hebben aan onderwijs type 1, type 2 en type 8. De totale opbrengst komt voor de volle 100% ten goede aan de kinderen.
Dit jaar willen we middels de opbrengst een Omi Vista interactieve beamer aanschaffen.

Organisatie

Fietsclub De Brug / De Opaal
Bremstraat 93
3580 Beringen

Website: www.guynulensfietshappening.be
Terug naar kalender
Google maps

Kwalificatie: Wielertoeristentocht

Specificaties

Afstanden Vertrekuren Moeilijkheidsgraad Aantal bevoorradingen Laureaatschap
100 km Van 9:30 tot 9:30 matig heuvelachtig 1 3
Kenmerken
DouchesJa Ja
Drankgelegenheid en snackJa Ja
BevoorradingspostenJa Ja
EHBO-post of Rode KruisJa Ja
Beveiligde fietsenstallingJa Ja