Toertocht SCCTT   VWB  

05-05-2024

Locatie

Play & Sport
Heidemolenbaan 75
2390 Westmalle

Contact gegevens

Beschrijving

Ontdek de spanning van onze jaarlijkse fietstocht, georganiseerd door SCCTT Triptrappers! Met een afstand van 80 km belooft deze rit een ware uitdaging te worden voor alle fietsliefhebbers. We starten vanaf het sportterrein van Play en Sport, en op 5 mei 2024 verwelkomen we deelnemers van alle niveaus. Of je nu een ervaren renner bent of voor het eerst deelneemt aan zo'n evenement, deze rit is voor jou.

Je kunt rekenen op adembenemende uitzichten terwijl je door schilderachtige routes fietst. Na de tocht staat er een welverdiende beloning op je te wachten, want we zorgen voor een selectie van heerlijk eten en verfrissende drankjes. Het is de ideale gelegenheid om je prestaties te vieren, verhalen te delen en nieuwe vrienden te maken.

Onze fietstocht op 5 mei is niet alleen voor fervente fietsers, maar ook voor gezinnen en recreatieve fietsers die willen genieten van een dag vol beweging en plezier. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een geweldige gemeenschapservaring en om je passie voor fietsen te delen.

Zorg ervoor dat je de datum vrijhoudt en je fiets klaarzet voor deze geweldige gebeurtenis!

Organisatie

SCC TRIPTRAPPERS
Pastoor Van Loenhoutlaan 41
2390 Malle

Terug naar kalender
Google maps

Kwalificatie: Wielertoeristentocht

Specificaties

Afstanden Vertrekuren Moeilijkheidsgraad Aantal bevoorradingen Laureaatschap
80 km Van 8:00 tot 11:00 vlak Geen -
Kenmerken
DouchesJa Ja
Drankgelegenheid en snackJa Ja
Beveiligde fietsenstallingJa Ja