Gelieve aan te melden

Navigatie

www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/http://bit.ly/Aerothanwww.vermarcsport.com/nl/ontwerp-onlinehttp://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-cycling-apparel/?utm_source=vwb.be&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_apparel&utm_content=120x600http://seankelly.be/3/Home
http://bit.ly/Aerothanwww.vermarcsport.com/nl/ontwerp-onlinehttp://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-cycling-apparel/?utm_source=vwb.be&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_apparel&utm_content=120x600http://seankelly.be/3/Homewww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/

De Superprestige-rangschikking

40.000 € voor Helden van de Fiets

 

Sinds 2010 geniet de gedreven VWB-fietser van nagelnieuwe klassementen met een rijke prijzenpot! Toen werden ‘Powercyclist’ en ‘Laureaatschap’ samengevoegd tot een nieuw ‘wegtochten’- klassement ‘Supercyclist’ en ontstond tevens een nieuwe ‘Superbiker’ die alle winterse en zomerse veldtoertochten samen groepeert. Doch de kers op de taart was en is een nieuwe en allesomvattende rangschikking, nl. de ‘Superprestige’ rangschikking. Want hiervoor kan men het ganse jaar door zowel op wegtochten als veldtoertochten punten halen, zodat hier wel de meest frequente allround fietsers beloond worden.

 

De puntentelling voor ‘Supercyclist’, ‘Superbiker’ en ‘Superprestige’ wordt in 2018 volgens dit schema verdeeld:

 

 

Type tocht

Punten

1

MTB-tocht-VWB zaterdag

4

2

MTB-tocht-VWB zondag

3

3

MTB-tocht-Fietspromo zaterdag

2

4

MTB-tocht-Fietspromo zondag

1

5

MTB- of wegtocht Summerbike/Winterbike

8

6

Wegtocht open categorie

3

7

Wegtocht zonder bevoorrading

1

8

Wegtocht met bevoorrading

3

9

Wegtocht Semi-klassieker

6

10

Wegtocht Klassieker

8

 

 

Bovenstaande puntentoekenning is evenwichtig en eerlijk opgemaakt tussen wegtochten en veldtoertochten.

De reglementering is vrij eenvoudig. Enkel de 300 eerste van het SUPERPRESTIGE klassement (en dus niet het Supercyclist of Superbiker klassement) hebben automatisch prijs. De Superprestige is een samentelling van WT en MTB maar het is perfect toegelaten en mogelijk dat u alleen wegritten of MTB heeft gereden en binnen de 300 eerste eindigt.

Zij die zowel wegritten als veldtoertochten combineren, verzamelen uiteraard de meeste punten en kunnen zich eind 2018 terecht tot beste allround fietser kronen – een echte Held van de Fiets ! Of Heldin, want ook de dames zullen hier niet ontbreken.

 

Alle klassementen lopen van 1 januari tot 31 december. En wie een gans jaar fietst, mag beloond worden: we voorzien een prijzenpot ter waarde van minstens 40.000 €, waarvan het grootste deel dus naar de 300 beste geplaatste ‘Superprestige’ fietsers zal gaan.  En op algemene vraag gaat dit geld niet naar individuele trofeeën, zodat we een groot aankoopbudget hebben om in waardevolle prijzen in natura te investeren. Er zijn verscheidene fietsen te winnen en we garanderen iedere laureaat dat hij met prachtige prijzen naar huis keert ! De klassementen worden volledig door de VWB gefinancierd. Deelname is vanzelfsprekend gratis, zowel voor fietsers als organisatoren.

 

Voor extra info zie ook reglementen onder het item “kalender”

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €35

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading