Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

http://shop.win2.nu/www.salden.nlwww.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/
www.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/http://shop.win2.nu/www.salden.nl

LAATSTE UPDATE CORONAVIRUS


25/06 Versoepeling coronamaatregelen vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli gaat fase 4 van de afbouw in:

  1. -Het zal toegelaten zijn om te sporten in groepen van 50 personen
  2. -Wegtochten en MTB-tochten kunnen ook weer doorgaan vanaf 1 juli. Het zal echter wel verplicht zijn voor de deelnemers om zich vooraf in te schrijven en contactloos (ter plaatse of vooraf) te betalen. Voor de organisatoren is er een ‘Gids Recreatieve Tochten’ beschikbaar met de coronamaatregelen die toegepast moeten worden. Deze gids kan u hier terugvinden: https://vwb.be/59/Downloads.


Voor en na het sporten gelden de algemene regels (dus ook voor de horeca). Bubbels zijn uitgebreid naar 15 personen.
 

Meer info over deze nieuwe fase kan u hier terugvinden: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/

 

Gebruik uw identiteitskaart als lidkaart!


U kan sinds enige tijd uw identiteitskaart gebruiken als lidkaart. Dit is vooral bedoeld om eenvoudiger aan te melden/in te schrijven tijdens georganiseerde fietstochten. De identiteitskaart heeft ook een barcode die kan gescand worden.

Hoe doet u dit juist?
Vanaf het moment dat uw rijksregisternummer is ingevuld op uw profiel is uw identiteitskaart automatisch verbonden met uw lidnummer van de VWB en functioneert zij dus als lidkaart.
Om te weten of uw rijksregisternummer effectief is ingevuld, moet u eigenlijk gewoon inloggen op de website. Op het moment dat u bent aangemeld, krijgt u in het geval dat er nog een rijksregisternummer (van u of een gezinslid) niet is ingevuld, onderstaande melding meteen op uw scherm.
Als deze melding niet verschijnt, wilt dit zeggen dat alles reeds is ingevuld. In dat geval kan u proberen om uw identiteitskaart eens te gebruiken als lidkaart en hiermee aan te melden voor een fietstocht.
U moet hiervoor natuurlijk wel een geldig VWB lidmaatschap hebben.Om de identiteitskaart als lidkaart te gebruiken heeft u uiteraard de Belgische nationaliteit nodig.

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32