Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

Voordelen aansluiten als club

Om aan te sluiten als club zijn er geen bijkomende verplichtingen inzake extra kosten, verplichte opleidingen,....
Er hoeft geen statuut van vzw of verplichte boekhouding te zijn.
 
  • Verzekering: u bent dan met uw groepje fietsvrienden ook voor de burgerlijke aansprakelijkheid als club verzekerd. Ook persoonlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen van vrijwillige medewerkers en helpers is gedekt, zelfs bij nevensportactiviteiten of niet-sportactiviteiten.
  • Ondersteuning: VWB-clubs kunnen op gratis ondersteuning rekenen. Ledenbeheer, verzekering, logistieke ondersteuning,... of gewoon een aantal praktische vragen? Voor dit en nog veel meer kan u gratis bij specialisten terecht.
  • Subsidies: uw stad of gemeente geeft subsidies en andere vormen van ondersteuning aan erkende lokale sportclubs, zoals die van u dus. Subsidiedossier met alle vooraf ingevulde gegevens over de club kan gratis worden bekomen via onze website.
  • Sponsoring: als ‘officiële’ wielerclub kan u wellicht bij enkele bevriende bedrijven of zelfstandigen voor sponsoring langs. Dat scheelt een flinke slok op een borrel.
  • Organisatierecht: wie VWB-club is, kan met z’n organisatie op de kalender komen. Dat brengt eveneens geld in het laatje en maakt je in een bredere omgeving bekend.
  • Dynamo Project: Als VWB-club kan u gratis beroep doen op Dynamo Project. Bij hen kan u terecht met al uw vragen over o.a.: het ophalen van sponsoring, het aanmaken van een eigen website, eventmanagement,... Meer info en contact? Klik hier.

Andere voordelen

 
  • Korting fietsreizen: VWB werkt samen met gespecialiseerde reisorganisatie(s) die uw club een mooie korting en zelfs een pakket op maat kunnen aanbieden.
  • Defibrion: Korting aankoop AED-pakket. Via de VWB en de samenwerkingsovereenkomst met de firma 'Defibrion' kan je genieten van een uniek ledenvoordeel bij de aankoop van een AED toestel (hartdefibrillator). Klik hier voor meer info.
  • Algemene VWB-ledenvoordelen: er zijn nog heel wat andere voordelen (o.a. korting aankoop kledij, sportvoeding, bikefitting,..enz.). . Bekijk ze hier: Kortingen-voor-leden
  • Clubkledij: lees hieronder alles over de mogelijkheid om voordelig clubkledij aan te kopen via onze partner Doltcini.

DOLTCINI en VWB kleden de club
Speciale korting voor VWB-teams
Het winterseizoen is traditioneel de periode waarin clubs nieuwe clubkledij bestellen of bijbestellen. Even traditioneel betekent dat telkens weer een aanslag op de clubfinanciën, want wie investeert in degelijke kledij, is snel flink wat geld kwijt. Goed besteed, dat wel, want meer nog dan de fiets waarop gereden wordt, heeft de kledij –die licht, goedzittend, ademend, temperatuurregelend, vochtdicht,..en zo veel meer moet zijn- invloed op het plezier dat de fietser aan z’n tochtje beleeft. Geen lichtzinnige aankoop dus.

Om de clubs financieel tegemoet te komen, geeft Doltcini hen een scherpe prijs en kan daar bovenop door een samenwerking met de VWB nog een extra korting van 21 €* per aankoopschijf van 150 €* aanbieden. In ruil voor het logo van de VWB dat gratis en in de clubkleuren -zodat het geheel esthetisch verantwoord blijft- op de nieuwe uitrustingen zal aangebracht worden. Daarmee is de Vlaamse Wielrijdersbond de enige sportfederatie in Vlaanderen die als shirtsponsor voor de eigen clubs optreedt! 

Verdere actievoorwaarden hierbij zijn:
*    Iedere club ontvangt de korting bovenop de prijs die is afgesproken tussen de club en Doltcini 
*    De korting is op elk bedrag geldig (geen min bedrag)
*    Deze korting is geldig tot en met 31 december 2024 en geldt zowel voor nieuwe als bijbestellingen
 *   Deze korting wordt verrekend als tegemoetkoming op het lidmaatschapsgeld of andere betalingen aan de VWB. 

Geïnteresseerd? Vraag een offerte:
Doltcini sportswear - Provincieweg 298 - 9550 Herzele - tel: 053 / 60 83 76 - www.doltcini.be  - jens@doltcini.com

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading