Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

www.velofollies.behttp://www.broederlijkdelen.be/nl/doe-mee/dwars-door-belgie-noord-zuidgoo.gl/d2nya1http://www.detoerist.be/
goo.gl/d2nya1http://www.detoerist.be/www.velofollies.behttp://www.broederlijkdelen.be/nl/doe-mee/dwars-door-belgie-noord-zuid

Wie wordt Miss Flandrienne VWB 2018

...EN METEEN DE GODIN VAN FIETSEND VLAANDEREN?


Het is bijna zover! De voorbije maanden stelden we u in dit magazine via een exclusieve en professionele foto-shoot telkens één van de finalistes voor de titel van ‘Miss Flandrienne’ voor. Met als bedoeling om uiteindelijk in het voorjaar van 2018 de opvolgster van de vorige Miss Flandrienne, Elien Herbiest, te kronen.
 

Maar voor het zover is, hebben we uw hulp nodig. Want er moet gestemd worden. Je kan zelf voor de kandidate van jouw voorkeur kiezen door een mail te sturen naar missflandrienne@vwb.be met in het onderwerp: “miss” + “de voornaam van uw kandidate”:
 

  • Els Klerdan: miss Els
  • Laure Verbeke: miss Laure
  • Elke Timperman: miss Elke
  • Noortje Dhaenens: miss Noortje
  • Lisa Reinders: miss Lisa
  • Sharon Van Meurs: miss Sharon


Ook onderaan deze pagina kan er gestemd worden – de resultaten worden nadien met die van de brieven en mails verrekend.
De verkiezingen lopen vanaf 20 december tot 20 februari 2018.

Bedenk wel dat het hier niet om een klassieke missverkiezing gaat, maar dat we de leukste, meest sportieve en tofste Flandrienne willen bekronen.
 

Voor wie ze allemaal nog eens live wil bekijken: de nagelnieuwe Miss Flandrienne 2018 zal plechtig ingehuldigd worden tijdens de algemene prijsuitreiking VWB op vrijdag 2 maart in zaal Koller in Lokeren.


 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32