Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  UW RIJKSREGISTERNUMMER INGEVEN


  Wij hebben onlangs via onze kanalen opgeroepen om je rijksregisternummer in te geven op onze website. Dit kan je doen met onderstaande procedure.

  1 Meld je aan op onze website met je Username/gebruikersnaam en paswoord. (heb je deze gegevens niet meer, kan je deze altijd aanvragen via wachtwoord vergeten)

  2 Klik op MIJN BEHEER in de blauwe balk

  3 Klik op het icoon LEDEN

  4 Dubbelklik dan in de onderstaande tabel op de naam van wie je het rijksregister wil invoeren.

  5 Je kan dan de gegevens aanvullen van de persoon in kwestie. Iedere persoon moet apart worden geselecteerd worden en apart worden ingevuld. Je hoeft enkel de cijfers in te geven dus zonder koppeltekens en punten.
  - Het nummer dat je ingeeft wordt gecontroleerd op juistheid. Dus indien je de gegevens correct ingeeft zal het nummer worden opgeslaan en gecodeerd (deels met bolletjes) worden weergegeven, nadien kan je dit dus niet meer wijzigen. Heb je toch een vergissing begaan in het ingeven, zal de controle je aangeven dat het ingegeven nummer niet correct is. Dit kan je dan uiteraard wel nog wijzigen.

  6 klik op BEWAAR


  Dus als het rijksregisternummer deels in cijfers staat en deels in bolletjes dan heb je dit correct ingevuld.

   

   

  Gepubliceerd op 22 December 2014

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading