Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

    Jolien D’Hoore lanceert TOP-actie 3: Stel een gedragscode op!


    Jolien D’Hoore lanceert TOP-actie 3: Stel een gedragscode op!

    Het hele jaar door lanceert de Time Out tegen Pesten campagne zes TOP-acties waarmee iedereen aan de slag kan om aan een pestvrije sport te werken. Jolien D’Hoore lanceert TOP-actie 3: Stel een gedragscode op!

    Klik hier om het filmpje te bekijken

    Goede afspraken zijn belangrijk in een sportorganisatie. Een gedragscode is daarvoor hét perfecte instrument. En gedragsregels die pesten kunnen voorkomen mogen hierin niet ontbreken. Zorg ervoor dat de gedragscode geen dode letter blijft. Hou iedereen in de organisatie op de hoogte over de geldende afspraken en spreek mensen aan bij ongewenst gedrag.

    Hoe doe je dat concreet? TOP-actie 3 reikt je een stappenplan aan om een gedragscode op te stellen met aandacht voor regels omtrent pesten en implementatietips om de code kenbaar te maken en levendig te houden bij iedereen in de sportorganisatie.

    Vind alle informatie op www.topindesport.be/acties/#step3. Bekijk ook zeker het vormingsaanbod en het TOP-promotiemateriaal!

    Veel succes!

     

    Gepubliceerd op 29 Juni 2016

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading