Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  Velofollies 2020


  Zoveel meer dan fietsen

  Ben je zelf niet zo’n bedreven fietser of heb je net een nieuw model aangeschaft? No problemo, Velofollies is zoveel meer dan fietsen zien. Een greep uit het fantastische aanbod. Nu vrijdag: interviews met Sir Bradley Wiggins en Rik Verbrugghe, workshop trainen op de rollen, meet & greet met Sven Nys. Op zaterdag: debat met wielerorganisatoren, Racefiets van het Jaar en interview met Fabian Cancellara. Zondag: interviews met 5 ex-winnaars van de Ronde van Vlaanderen, workshop over zadelklachten en de uitreiking van Jeugdsportlabels aan Jeugdclubs van Cycling Vlaanderen. Ontdek hier alle activiteiten.
   

  Ronde van Vlaanderen

  Vlaanderens Mooiste tekent present op Velofollies. Op zondag 19 januari verzamelen maar liefst 10 Ronde-overwinningen in de praatarena, verpersoonlijkt door Roger Decock, Eric Leman, Eric Vanderaerden, Johan Museeuw en Stijn Devolder. Deze keurgroep praat ronduit over de Ronde, over hun overwinningen, hun tegenstanders en het huidige peloton. Moderator Frederik Backelandt en Rondekenner Geert Vandenbon fietsen met hen mee doorheen de geschiedenis van de mooiste koers ter wereld.
   

  Eerst de inspanning, dan de ontspanning

  Wat dacht je van volgende combo: op zaterdag 18 januari eerst deelnemen aan de Velofollies MTB-tocht om daarna rustig te flaneren langs de nieuwste bolides op de beurs zelf? Zo ziet een perfecte dag eruit, niet? De MTB-tocht start aan het Sportcentrum De Lange Munte en je kiest uit tochten van 30, 36, 46 of 56 km. Alle info op de Velofollies website.
   

  Het regent… bekende gezichten

  Velofollies 2020 belooft een grand cru editie te worden. Of wat dacht je van volgende parade aan sterren: Sir Bradley Wiggins, Fabian Cancellara, Jelle Wallays, Rik Verbrugghe, Sven Nys, Frederik Van Lierde, Eric Vanderaerden, Roger Decock, Eric Leman en Johan Museeuw! Er zijn World Tour koersen met minder toppers aan de start ;).

  Gepubliceerd op 06 Januari 2020

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading