Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  Samenwerking Révvi & Tehava  GELEEN – Tehava kondigt met grote trots aan dat het de exclusieve distributeur wordt van Révvi in de fietswereld. Dit Belgisch merk brengt onder andere hoogwaardige spiergels, massage oliën en lichaam verstevigende crèmes op de markt. Bij Révvi streven ze er steeds naar om zowel professionals als individuen pijnvrij en zonder blessures te laten sporten.

  De meeste wielrenners hebben oog voor hun fiets en vergeten vaak dezelfde aandacht aan hun lichaam te geven. Het is uitermate belangrijk dat elke wielrenner goed voorbereid aan de training begint. Révvi maakt dit mogelijk. Dankzij de hoogwaardige verzorgingsproducten wordt sportverzorging voor elke sporter eindelijk toegankelijk.

  “We merken dat zowel clubs als individuele sporters een oplossing zoeken om zich goed te verzorgen en zo hun favoriete sport in de best mogelijke omstandigheden uit te kunnen oefenen. Het aanbod van Révvi biedt op nagenoeg alle situaties een antwoord. Door de samenwerking met Tehava zijn we nu in staat het aanbod van Révvi dichter bij de wielrenners te brengen.”, zegt Geoffrey Pieklak, zaakvoerder van Révvi.

  "Naast het aanbieden van een breed assortiment aan fietsmaterialen- en accessoires zijn we blij dat we de sportverzorgingsproducten van Révvi kunnen opnemen in ons aanbod. Sportverzorging heeft zijn nut al bewezen in het profpeloton. Tehava wil dan ook samen met Révvi de bewustwording creëren dat elke wielrenner, van elk niveau, baat heeft bij het gebruik van sportverzorgingsproducten.", zegt Robert Vrancken, Managing Director bij Tehava.

  Over Révvi
  Het Belgische Révvi is opgericht in 2019. Het bedrijf vestigt haar aandacht op professionals, atleten en individuen die hun lichaam op de best mogelijke manier willen verzorgen zodat ze zonder blessures en pijnvrij hun sportieve doelen kunnen bereiken. Révvi streeft ernaar om via een maximaal aantal kanalen een zo breed mogelijk draagvlak te creëren om zoveel mogelijk mensen die nood aan sportverzorging hebben te bereiken.
  Gepubliceerd op 08 Maart 2021

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading