Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  Belgische QM Sports Care doet het goed!


  We vroegen Ben Mattheus, Business Manager bij QM Sports Care, naar een huidige stand van zaken.
   
  • We komen vanaf nu met de nieuwe verpakkingen wat belangrijk is voor de bestaande Belgische markt maar ook voor de nieuwe buitenlandse partners.
  • Daarnaast is er ook het item dat de samenwerking toont met 6 heren WorldTour teams (5 uit top 10 in 2020) en 4 dames WorldTour, het is vrij uniek dat 1 merk naast de Shimano’s en Sram’s van deze wereld er in slaagt om dit te doen op het allerhoogste niveau in de wielersport met toppers in al die verschillende ploegen.
  • In het UCI-MTB hebben we een samenwerking met, en op vraag van, het Specialized Factory Team voor Cross-Country met wereldkampioen Jordan Sarrou. Later breidt dit verder uit verder met Specialized downhill en endurance teams.
  • Momenteel hebben we dus samenwerkingen met wereldkampioene Lucinda Brand in het veldrijden, Jordan Sarrou in het MTB XC en Julien Alaphilippe op de weg.

   

  • Naast het fietsen gaat ook het Runners’lab team met onze producten aan de slag wat wil zeggen dat er zeker al 3 altleten naar de Olympische Spelen gaan in Tokyo met QM producten en vooral Cooling Creams/Oil.

   

  • Dit alles lijkt evident maar het gaat hier ten slotte om producten die rechtstreeks op het lichaam van toprenners/sporters gebruikt worden voor, tijdens en na het sporten. Kwaliteit is hier belangrijk en wat het met de huid en spieren wel en niet doet.
  • Koppel hieraan dat dit nog eens een Belgische bedrijfje is wat ook weer in het wielerland bij uitstek is gevestigd.
  Gepubliceerd op 23 April 2021

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading