Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  Kilometers Zonder Grenzen


  Beste leden,

   

  Wij nodigen jullie uit om deel te nemen aan de sportieve actie van Artsen Zonder Grenzen lanceert op 1 juni Kilometers Zonder Grenzen!

   

  Trek je loopschoenen aan, ga wandelen of fietsen en nodig je familie, vrienden en collega's uit om je sportieve inspanningen te sponsoren.

   

  Met de ingezamelde giften hervult Artsen Zonder Grenzen zuurstofflessen voor patiënten die vechten tegen COVID-19 in Manaus, Brazilië.

   

  Het doel dit jaar is om samen 50.000 km te lopen en 15.000 euro op te halen. Daarmee kan AZG 750 zuurstofflessen hervullen en 208 patiënten 24u beademen. 

   

  Het is de perfecte gelegenheid om naar buiten te gaan, je beeldscherm en bureaustoel even te vergeten!

   

  Schrijf je hier in: https://app.movinglives.eu/nl/campaign/kilometers-without-borders

   

  Deel de video: https://www.youtube.com/watch?v=d02RqwHAl_o

  Deel je engagement op sociale media met deze frame en bericht:  www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/1429652360700867/

   

  Ik sport voor zuurstof! Steun mij:

  https://app.movinglives.eu/nl/campaign/kilometers-without-borders

   #KilometersZonderGrenzen

   

  Laten we met z'n allen tot het uiterste gaan om zuurstof te geven aan hen die dit het hardst nodig hebben, samen met de teams van AZG op het terrein!

  Dank alvast voor je engagement!

   

  Gepubliceerd op 14 Juni 2021

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading