Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  Verlengingen kalenderjaar 2022 gestart


  Beste leden

  De verlengingen voor het kalenderjaar 2022 zijn bij deze van gestart gegaan. U heeft de tijd tot 31/12/2021 om dit in orde te brengen.

  U kan verlengen via uw persoonlijk pagina, "MIJN BEHEER" of via de e-mail die u normaal al in uw mailbox ontvangen hebt.

  Opgelet het lidgeld is van €32 gestegen naar €35.

  U heeft het vast ook al gemerkt: met de Corona-crisis is niets er goedkoper op geworden, en helaas dringt ook een herziening van onze lidgelden zich op. De redenen hiervoor zijn zeer eenvoudig: er werd vorig en dit jaar door de lockdowns en dergelijke merkelijk meer gefietst -wat uiteraard zeer positief is- maar helaas ging dat ook gepaard met meer interventies van de pechverhelpingsdienst en met meer schadegevallen bij onze verzekeraar, waardoor we bij beiden tegen een fikse verhoging van de premie aankijken. Tevens valt er bij gebrek aan voldoende organisaties een extra inkomstenbron weg, maar gelukkig kunnen we door interne besparingen ook een deel van onze uitgaven reduceren, zodat we de aanpassing van onze lidgelden al bij al zeer bescheiden kunnen houden: van 32 € naar 35 €. Maar daarvoor bent u meteen met het ganse gezin perfect verzekerd, kan u beroep doen op de pechverhelping, leest u dit magazine en kan u o.a. opnieuw deelnemen aan de vele wegritten en veldtoertochten die op onze kalender staan. 

  We wensen u alvast veel fietsplezier!
  Gepubliceerd op 19 Augustus 2021

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading