Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  Word Sean Kelly medewerker


  De Sean Kelly nadert alweer razendsnel en wij zijn volop bezig met de voorbereidingen. Natuurlijk kunnen wij deze prachtige rit onmogelijk tot een goed einde brengen zonder de hulp van vele enthousiaste medewerkers.

  Wij zijn daarom nog op zoek naar vrijwillige medewerkers om zaterdag 5/8/2023 een handje toe te steken. Hetzij op onze bevoorradingsposten of aan de inschrijvingstafel.

   

  Vergoeding:

   

  • Kilometervergoeding van en naar thuisadres
  • Voor de snelle beslissers: gratis verblijf van vrijdag 4/8 15:00u tot maandagochtend 7/8 10:00u te Sunparks Vielsalm. Uiteraard kan u ook kiezen voor een verblijf tot zaterdag of zondag. Alle faciliteiten van Sunparks (subtropisch zwemparadijs, restaurants, speeltuinen,..enz.) staan uiteraard ter uwer beschikking. Het zou gaan om Bungalows van 8 personen (met telkens 4 aparte slaapkamers, 2 aparte badkamers en 2 aparte toiletten) die we dan verdelen onder onze medewerkers. Groepjes van 4 of 8 zijn hier dus wenselijk.
  • Indien u elders al verblijfplaats heeft of indien u op de dag zelf huiswaarts keert, 30€ vrijwilligersvergoeding.
  • En vooral: … een onvergetelijke ervaring!

   

  Alvast bedankt – zonder u kunnen we het niet!

   

  Indien interesse gelieve contact op te nemen via bert@vwb.be

  Gepubliceerd op 24 Mei 2023

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading