Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

Sophie Loeman

 

Tweede kandidate 2024: 
Sophie Loeman (39) uit Kallo

Sophie is een goedlachse leerkracht in Brugge en Beveren - Waas.
Ze maakt deel uit van een sportief gezin en fietst dagelijks naar haar school in Beveren of naar de trein als ze in Brugge werkt.
Vanaf het mooi weer wordt in het voorjaar is ze weg met haar gezin en de trailer naar de Ardennen om te fietsen, in de koudere periodes boekt ze een b&b en gaat ze mountainbiken in dezelfde Ardennen.
Deze zomer nam ze deel aan haar eerste triatlon in Nyon (Zwitserland), verder deed ze de Mr. T in Gent samen met haar gezin.
In de toekomst staan nog een aantal fietsreizen op de agenda.
Naast fietsen en triatlon houdt Sophie enorm van haar gezin, de bergen, de natuur, suppen, haar zelfgemaakt vlot en de combinatie van dit alles.
Op weekavonden fietst ze bij de trappistas in Melsele.  

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading