Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

http://shop.win2.nu/www.salden.nlwww.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/
www.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/http://shop.win2.nu/www.salden.nl

LAATSTE UPDATE CORONAVIRUS


25/06 Versoepeling coronamaatregelen vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli gaat fase 4 van de afbouw in:

  1. -Het zal toegelaten zijn om te sporten in groepen van 50 personen
  2. -Wegtochten en MTB-tochten kunnen ook weer doorgaan vanaf 1 juli. Het zal echter wel verplicht zijn voor de deelnemers om zich vooraf in te schrijven en contactloos (ter plaatse of vooraf) te betalen. Voor de organisatoren is er een ‘Gids Recreatieve Tochten’ beschikbaar met de coronamaatregelen die toegepast moeten worden. Deze gids kan u hier terugvinden: https://vwb.be/59/Downloads.


Voor en na het sporten gelden de algemene regels (dus ook voor de horeca). Bubbels zijn uitgebreid naar 15 personen.
 

Meer info over deze nieuwe fase kan u hier terugvinden: https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/

 

Uitdaging 1


Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht een selfie met 7 verschillende kerken en 3 verschillende standbeelden op de achtergrond.
Latere inzendingen

Uitdaging 2


Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht een selfie met 1 kasteel/burcht, 1 oude windmolen en 1 oorlogsmonument op de achtergrond.

Uitdaging 3


Deze keer laten wij de inspiratie aan uzelf over en dienen selfies genomen te worden rond een bepaald thema. Het thema is ‘’Daar zit muziek in’’. Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht 5 verschillende selfies met op de achtergrond een object/gebouw of natuurelement dat past bij het thema of de term ‘’Daar zit muziek in’’. U mag daarin uiteraard inventief zijn. Een muziekschool, een beiaardtoren,…Een object kan dus zeer ruim bekeken worden maar dient wel voor te komen in de buitenomgeving of de natuur. U mag geen persoonlijke voorwerpen gebruiken. Het is ook niet toegelaten om 5x hetzelfde object te nemen (bv. 5 muziekscholen).

Uitdaging 4


Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht een selfie met 1 watermolen, 2 watersluizen en 3 watertorens op de achtergrond.

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32