Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

http://shop.win2.nu/www.salden.nlbit.ly/2ZE6Rpdwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/www.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwear
bit.ly/2ZE6Rpdwww.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.leds-sport.nl/www.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearhttp://shop.win2.nu/www.salden.nl

Korting Fietsreizen

VWB werkt samen met gespecialiseerde reisorganisaties die u of uw club een mooie korting en zelfs een pakket op maat kunnen aanbieden met eventueel full service.

Intersoc: MAAK HET WK WIELRENNEN LIVE MEE IN LEYSIN
  • Vervoer naar alle wedstrijden
  • Fietstochten onder leiding van Johan Museeuw, de laatste Belgische winnaar van het WK in Zwitserland
  • Bezoek aan de hoofdzetel van UCI
Kies voor de lange periode van 19-09-2020 tot 28-09-2020 of de korte periode van 23-09-2020 tot 28-09-2020. VWB leden krijgen 55 euro korting op de lange reis en 30 euro op de korte reis. Bovendien ontvangen zij ook een geschenk t.w.v. 20 euro.
Formule: vol pension / all-in
Verplaatsing naar het hotel: ofwel met bus Intersoc ofwel met eigen vervoer. Bussen voor verplaatsing naar Martigny (of Aigle) worden ter plaatse voorzien.
Alle info via: www.intersoc.be/wkwielrennen

De Toerist Biking: Al jaren specialist in begeleide fietsvakanties in Europa! Ruim aanbod aan bestemmingen in pakketreis, inclusief transport van de eigen fiets (ook E-bikes). Nieuw in het aanbod is hun Cruise & Bike: een combinatie van een fietsvakantie en een cruise!

Tevens is De Toerist Biking ook je aanspreekpunt als reisorganisator voor je clubreis, fietsvereniging of als incentive.

Dankzij de mooie VWB-korting geniet je steeds van scherpe prijzen!
 

Govaka&Pasar biedt 25 euro korting aan alle leden van de Vlaamse Wielrijdersbond op hun fietsvakanties 2020. Al meer dan 25 jaar organiseert Govaka&Pasar begeleide fietsvakanties op Mallorca, Spanje, Frankijk, naar Santiago de Compostela, … kortom in heel Europa! Reizen zonder zorgen is ons motto. Als deelnemer geniet je van het fietsen en de omgeving. Wij zorgen voor al de rest. Maak kennis met ons ruim aanbod op www.govaka.be/fietsreizen.
Wil je graag op fietsreis met je club of een vriendengroep… vraag dan zeker een offerte bij ons op.

 

 

 

http://www.fit2fly.be/

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32