Gelieve aan te melden

Navigatie

www.salden.nlhttp://shop.win2.nu/http://www.toerismeieper.be/fietsenvanuitieperwww.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearhttp://www.seankelly.be/3/Homehttp://www.kortweg.be/
http://www.toerismeieper.be/fietsenvanuitieperwww.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/www.vermarcsport.com/nl/design-your-own-customteamwearhttp://www.seankelly.be/3/Homehttp://www.kortweg.be/www.salden.nlhttp://shop.win2.nu/

Korting Fietsreizen

VWB werkt samen met gespecialiseerde reisorganisaties die u of uw club een mooie korting en zelfs een pakket op maat kunnen aanbieden met eventueel full service.

Intersoc: Sportieve fietsvakanties in St. Moritz
60 euro korting voor VWB-leden.
Bedwing de indrukwekkende bergen in de omgeving van St. Moritz, Zwitserland tijdens deze sportieve fietsstage van 11 tot en met 17 juni 2021.
Meer info op www.intersoc.be/fietsstage


De Toerist Biking: Al jaren specialist in begeleide fietsvakanties in Europa! Ruim aanbod aan bestemmingen in pakketreis, inclusief transport van de eigen fiets (ook E-bikes). Nieuw in het aanbod is hun Cruise & Bike: een combinatie van een fietsvakantie en een cruise!

Tevens is De Toerist Biking ook je aanspreekpunt als reisorganisator voor je clubreis, fietsvereniging of als incentive.

Dankzij de mooie VWB-korting geniet je steeds van scherpe prijzen!
 

Govaka&Pasar Maak kennis met ons ruim aanbod op www.govaka.be/fietsreizen.
Wil je graag op fietsreis met je club of een vriendengroep… vraag dan zeker een offerte bij ons op.

 

 

 

http://bit.ly/35AWwtv

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading