Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

www.salden.nlwww.seankelly.be/3/Homehttp://shop.win2.nu/www.bicyclestransport.comwww.trekbikes.com/be/nl_BE/fietsen/mountainbikes/xc-mountainbikes/top-fuel/f/F311/?utm_source=vwb.be&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_mtb&utm_term=280x280&utm_content=topfuel
http://shop.win2.nu/www.bicyclestransport.comwww.trekbikes.com/be/nl_BE/fietsen/mountainbikes/xc-mountainbikes/top-fuel/f/F311/?utm_source=vwb.be&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_mtb&utm_term=280x280&utm_content=topfuelwww.salden.nlwww.seankelly.be/3/Home

  Gloednieuw E-bike festival 15-16 september 2019
  Over E-Bike Festival

   

  De eerste editie van het E-Bike Festival staat in het teken van beleving. Het is een unieke sportieve belevenis in Vlaanderen die zich focust op recreanten en sportievelingen met een elektrische fiets. Het festival duurt twee dagen die er ongeveer hetzelfde uitzien:

  Een ontvangst met tas koffie en een versnapering. Een route die zorgvuldig is uitgestippeld en je op je eigen tempo kan volgen. Een middagpauze om terug genoeg krachten op te doen. En een echt festivalgevoel met een afsluitende barbecue, infomarkt en live terras. Het E-Bike Festival is véél meer dan “een toerke doen”. Op zondag en maandag is het parcours anders.

   

   

  Prachtige Abdijsite Herkenrode

   

  Het start- en eindpunt bevindt zich net buiten Hasselt: De Abdijsite Herkenrode: uit 1182 en gebouwd op de zuidelijke Demeroever in Kuringen. Hier begint de ontdekking van het Bosgroen Eikenhout, het Limburgs dierbaar oord.

   

  Parkeren kan 200m van het festivalterrein. Je fiets neem je mee tot op het festivalplein. Een fietsparking is groot genoeg om alle fietsen tijdelijk te parkeren. Hier is ook de mogelijkheid om je fiets bij te laden. Maar zorg ervoor dat je met een volle batterij aan de start staat.

  In samenwerking met VZW Basis kan je ook een E-bike huren. Meer info op onze ticketpagina.


  Meer info en tickets via: http://e-bikefestival.org/

  Gepubliceerd op 12 Juli 2019

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32