Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  Fietsrouting lanceert zijn routeplanner voor meerdaagse fietsroutes


  Fietsrouting.be is een nieuwe routeplanner voor fietsers met als doel élke fietsliefhebber de mogelijkheid te geven een eigen route of meerdaagse fietsvakantie te plannen. Dankzij de geavanceerde functionaliteiten specifiek gericht op fietsroutes en -vakanties, kun je met behulp van de routeplanner jouw eigen fietsroute en vakantie tot in de puntjes plannen en organiseren. Een unieke geïntegreerde tool in de wereld van de routeplanners. Neem zeker een kijkje op de website: www.fietsrouting.be.

   

  Plan jouw eigen meerdaagse fietsvakanties op maat

  De routeplanner gaat verder dan de traditionele en welbekende routebouwers. Onze routeplanner focust namelijk op het plannen en organiseren van meerdaagse fietsvakanties. Naast de gebruikelijke functionaliteiten, kun je immers nu ook verschillende dagen aan elkaar linken, overnachtingen zoeken en boeken bij jouw dagelijks eindpunt, specifieke points of interest laten tonen, enzovoort.

   

  Bovendien integreerde Fietsrouting een set van geavanceerde parameters om naar eigen behoefte de geplande route langs specifieke wegen te laten leiden. De vooringestelde voorkeuren, op basis van veel bestaande lokale fietsroutes, zorgen voor dé optimale fietsroute op de kaart. Zo heb je een prachtige fietsroute gemaakt in enkele seconden. Gedaan dus met de route minutieus uit te stippelen of gebruik te moeten maken van reisorganisaties.

   

  We tonen tevens een selectie van interessante points of interest voor fietstoeristen. Het is immers belangrijk te weten of er bij de startplaats van de volgende dag er ook een plek is om gratis water in te slaan of een toilet voor onderweg. Ook alle mogelijke overnachtingsplekken worden aangeduid, zodat je tijdens het plannen van de route gemakkelijk een comfortabel slaapplekje vindt.

   

  Ook voor eendaagse ritten een ideale routeplanner

  De routeplanner van Fietsrouting is bovendien ideaal voor eendaagse routes. De website biedt bovendien verschillende kwaliteitsvolle en interessante routes aan, speciaal geselecteerd en ontworpen voor fieters. Ben je minder ervaren in het plannen van routes? Met slechts enkele punten op de kaart creëer je een prachtige fietsroute. Door persoonlijke routevoorkeuren in te stellen maak je een fietstocht op maat met de minste inspanning. Kies voor de snelste route, een plattelandsroute, de meest fietsvriendelijke route via fietssnelwegen en jaagpaden of (inter)nationale fietswegen. Eenvoudig en snel. Kijk ook zeker naar onze kwaliteitsvolle routes, geselecteerd voor élke type fietser.

   

  Wat biedt Fietsrouting aan?

  • Gratis routeplanner voor fietsers zonder een account te moeten maken
  • Gratis geavanceerde meerdaagse routeplanner voor fietsvakanties tot twee fietsdagen wanneer je een account aanmaakt
  • Premiumversie met ongelimiteerd aantal routes en fietsvakanties en de mogelijkheid om manueel routevoorkeuren aan te passen voor slechts 3 € per maand

  Gepubliceerd op 23 Maart 2022

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading