Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  Laatste 2 Heroica tochten van 2022


  Deze zomer kan u nog 2 Heroica ritten rijden.

  Op zaterdag 3 september is er de LAATSTE Avalon Bike Rock, bij ons om de hoek in het groene Buggenhout.


  Dit jaar bieden ze volgende afstanden aan: 30-60-70-90-120 en 150km. De parcours lopen van het Scheldeland richting Pajottenland en de groene gordel rond Brussel. De parcours zijn op verschillende plaatsen gewijzigd tov vorig jaar. De gps bestanden zullen vanaf 31 augustus beschikbaar zijn op de website. Men kan inpikken onderweg op het parcours en inschrijven in Buggenhout thv Sporthal De Pit (Platte Put, Buggenhout)).

  https://www.avalonfietsers.be/


  Tot slot sluiten we de Heroica kalender af met de Tom Steels Classic van WTC De Schapekoppen op zaterdag 17 september in Nieuwkerken-Waas.
   

  Wielertoeristen: 65 km, 90 km, 120 km, Semi-klassieker en Lady Fun Cycling Tour

  Damespeloton: 55 km, Groep begeleide fietstocht aan een tempo van maximaal 25km/u

  Familiefietstocht: 25 km, Fietstocht voor het gezin

  Na aankomst is er voor elke deelnemer een gratis barbecueworst voorzien. Elke vrouwelijke deelnemer krijgt ook een gratis glas cava.

  https://wtcdeschapekoppen.be/tom-steels-classic


  Gepubliceerd op 22 Augustus 2022

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading