Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://bit.ly/Aerothan
http://bit.ly/Aerothanwww.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  De Col op voor Kom op tegen Kanker: samen erbovenop!  De Col op voor Kom op tegen Kanker: samen erbovenop!

  Klim mee voor kankeronderzoek. De Col op is een nieuw en uniek sportief evenement waarbij geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek. Je fietst tegen kanker. En voor wie je dierbaar is.
  Samen met vele gelijkgestemde zielen beklim je op 9 september 2023 de Col des Saisies, in de schaduw van de Mont Blanc. Ga jij de uitdaging aan om zo'n 1.000 hoogtemeters op 12,4 km te overwinnen?


  Waarom?
  Je klimt samen de col op voor hogere overlevingskansen en betere levenskwaliteit voor mensen met kanker. Elke euro die de actie oplevert, gaat naar kankeronderzoek. Want het verdict valt elk jaar voor meer dan 40.000 Vlamingen. ‘Je hebt kanker’. Hoewel kanker steeds beter behandeld wordt, overleeft 1 op de 3 de ziekte niet. Wie kanker wel overleeft, ondervindt vaak langdurige gevolgen. Daarom blijft Kom op tegen Kanker investeren in kankeronderzoek. Zo maken we dus voor heel wat kankerpatiënten rechtstreeks het verschil.


  De omgeving

  Het parcours bestaat uit een lus van 35 kilometer, die je aflegt zoveel je wilt of kunt, in team of solo. De uitvalsbasis is Les Saisies, een gezellig skioord in de Franse Alpen, op 1650 meter hoogte. Een prachtige fietsregio! Het gebied heeft ook een pak te bieden voor de meegereisde supporters. Van adventurepark tot zwembad, er is voldoende ontspanning voor jong en oud.
  Het parcours

  Met zicht op de Mont Blanc daal je eerst af tot de voet van de Col des Saisies, daarna is het 12,4 kilometer klimmen geblazen. In totaal overwin je zo'n 1000 hoogtemeters. Heb je nog genoeg kracht in de benen om een stap verder te gaan? Dan is er telkens de optie naar Le Signal de Bisanne, 2 kilometer verder. Een top hors catégorie!

  Ontdek nog veel meer over het parcours, de locatie en het weekendvullend programma via www.decolop.be. En volg Kom op tegen Kanker op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!
   

  Gepubliceerd op 23 2022

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading