Gelieve aan te melden

Navigatie

www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/
http://www.trekbikes.com/be/nl_BE/trek-metnet-shoes/?utm_source=vlaamsewielrijdersbond&utm_medium=blx_banner&utm_campaign=blx_accessoires&utm_content=wegschoenen_120x600http://www.concap.be/nlhttp://www.schwalbe.com/nl/www.leds-sport.nl/www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

  De nieuwe BH Ultralight EVO


   


  De nieuwe BH Ultralight EVO heeft een lichtgewicht aerodynamisch ontwerp

  De BH Ultralight EVO is volledig vernieuwd en met nieuwe designlijnen geïnspireerd op de succesvolle BH Aerolight. Het blijft een responsieve, lichtgewicht fiets, net als zijn voorganger, maar met aanzienlijke aerodynamische verbeteringen in zijn geometrie. De nieuwe BH Ultralight EVO is veelzijdiger dan ooit tevoren.

   

  Binnen het gamma wegfietsen van BH legt de Ultralight EVO de lat voor competitie op topniveau. Een fiets met een duidelijk doel: klimmen. Om dit te bereiken is een minimaal gewicht nodig, een uitstekende stijfheid en een perfecte positionering om elke pedaalslag om te zetten in efficiëntie. Integratie en aerodynamica zijn nu toegevoegd aan deze aspecten, die de Ultralight al sinds zijn lancering kenmerkt.


  BH Ultralight EVO, bekend om zijn lichtheid
   

  Het meest opvallende kenmerk van de BH Ultralight EVO is zijn lichte gewicht. Het is het meest lichte racefietsframe van BH, waarin alle carbonverwerkingstechnologie van het merk tot uiting komt. Het Hollow Core Internal Moulding productieproces, dat wordt toegepast in de beste carbon fietsen van BH, is ook een belangrijk kenmerk van dit model. Hierdoor kunnen  we een frame  produceren zonder overtollig materiaal binnenin en de dikte van elk deel tot op de millimeter controleren. Dit is de manier om de beste verhouding tussen stijfheid en gewicht te garanderen.
   

  Verbeterde stijfheid, een sleutelelement van de BH Ultralight EVO
   

  Lichtheid is weliswaar cruciaal bij beklimmingen, maar stijfheid is net zo belangrijk. Om optimale stijfheid te bereiken, gebruiken we de maat van de BB386 EVO bottom bracket, een BH standaard, waarbij de breedte van de bottom bracket is vergroot tot 86,5 mm. Hierdoor kunnen we op kritieke plaatsen een grotere diameter  gebruiken. Dit resulteert in een hogere stijfheid zonder gewichtstoename.

  De achtervorken hebben een nieuw ontwerp gekregen, geïnspireerd op de Aerolight, en zijn gebogen om ze nog compacter te maken. Ook hier meer stijfheid zonder extra gewicht. We hebben ook de trillingsdemping verbeterd voor meer comfor. Hierdoor is het acceleratievermogen waar dit klimfietsmodel altijd al bekend om stond, vergroot.
   

  Air Bow voorvork: een nieuwe look en nieuwe aerodynamische eigenschappen
   

  De Air Bow vork werd voor het eerst geïntroduceerd bij de BH Aerolight, met een nieuw ontwerp dat een grotere wielvrijheid biedt om de lucht te laten stromen en de aerodynamica te verbeteren. Diezelfde voordelen zijn nu toegevoegd aan de BH Ultralight EVO, waarbij voor het eerst in zijn geschiedenis bijzondere aandacht is besteed aan de aerodynamische prestaties. Bovendien heeft de karakteristieke vorm van de vork een volledig nieuwe look gekregen en heeft de BH Ultralight EVO nu meer persoonlijkheid dan ooit tevoren. Vermeldenswaard is dat elke maat zijn eigen exclusieve vorkoffset heeft, op maat gemaakt voor een optimaal rijgedrag.
   

  De BH Ultralight EVO sluit nu aan bij de nieuwste trend: integratie
   

  Visueel is de BH Ultralight EVO schoner en slanker dan ooit tevoren. Niet alleen vanwege zijn nieuwe Air Bow voorvork. Hij maakt gebruik van het volledig interne bekabelingssysteem en er is geen kabel te bekennen. Het stuur en de stuurset volgen doorlopende lijnen die de aerodynamica significant verbeteren.

  We hebben een volledig geïntegreerd zadelklemsysteem toegevoegd dat volledig aan het zicht is onttrokken. En het is nog steeds praktisch en eenvoudig af te stellen.

  Een belangrijk detail is het gebruik van steekassen met het Quick Lever systeem op de wielen. Die hebben een openingshendel die in de as is weggewerkt. Dit betekent dat je geen gereedschap nodig hebt om ze te openen of te sluiten, ondanks het feit dat de verwijderbare hendel niet zichtbaar is.
   

  Bouw en aanpassing van de BH Ultralight EVO

   

  De BH Ultralight EVO serie bestaat uit 4 modellen met prijzen vanaf €5699,9 en ze kunnen allemaal worden gepersonaliseerd via het BH Unique programma.  WWW.BHBIKES.COM

  Gepubliceerd op 22 December 2022

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €40

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading