Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

http://shop.win2.nu/www.salden.nlbit.ly/35AWwtvwww.leds-sport.nl/http://bit.ly/2RSMGhS
bit.ly/35AWwtvwww.leds-sport.nl/http://bit.ly/2RSMGhShttp://shop.win2.nu/www.salden.nl

  VWB foto challenge 2020 - VOLBRACHT


  Bedankt aan alle deelnemers!
  Foto's van de laatste uitdaging mogen nog worden doorgestuurd. Vanaf 18/05 selecteren wij de winnaars, deze zullen gecontacteerd worden via e-mail.


  Bekijk de foto's van de volbrachte challenges hier:

  VWB - HOME - MEDIA - foto challenge

  VWB motiveert jong en oud om te blijven bewegen!
  Wij trachten iedereen de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan deze ludieke en sportieve uitdaging. Jong en oud, gezinnen met kinderen, e-bikers, wielertoeristen en mountainbikers. De (fiets)uitdagingen kunnen zelfs gecombineerd worden met wandelen en/of joggen…
  U heeft telkens 7 dagen de tijd om de challenge tot een goed einde te brengen.

   

  Uitdaging 1 (week van 12 april-19 april):

  -Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht een selfie met 7 verschillende kerken en 3 verschillende standbeelden op de achtergrond

  Uitdaging 2 (week van 19 april-26 april):

  -Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht een selfie met 1 kasteel/burcht, 1 oude windmolen en 1 oorlogsmonument op de achtergrond

  Uitdaging 3 (week van 26 april-3mei):
  -Deze keer laten wij de inspiratie aan uzelf over en dienen selfies genomen te worden rond een bepaald thema. Het thema is ‘’Daar zit muziek in’’. Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht 5 verschillende selfies met op de achtergrond een object/gebouw of natuurelement dat past bij het thema of de term ‘’Daar zit muziek in’’. U mag daarin uiteraard inventief zijn. Een muziekschool, een beiaardtoren,…Een object kan dus zeer ruim bekeken worden maar dient wel voor te komen in de buitenomgeving of de natuur. U mag geen persoonlijke voorwerpen gebruiken. Het is ook niet toegelaten om 5x hetzelfde object te nemen (bv. 5 muziekscholen).

  Uitdaging 4 (week 3 mei-10mei): De voorlopig laatste uitdaging van de selfie fotochallenge.

  -Neem onderweg tijdens uw sportieve tocht een selfie met 1 watermolen, 2 watersluizen en 3 watertorens op de achtergrond.
   

  Stuur deze foto’s gezamenlijk in 1 bericht door via e-mail naar challenge@vwb.be samen met uw naam, voornaam en VWB lidnummer. Vermeld ook bij elke foto kort de locatie waar u de selfie heeft genomen aub.

  Indien u problemen zou ondervinden bij het doorsturen van alle foto's in 1 bericht via e-mail kan u ook gebruik maken van Wetransfer https://wetransfer.com/

  Per volbrachte uitdaging maakt u kans op een mooie prijs of beloning. Wij zullen wekelijks verschillende foto’s op onze website en fb pagina publiceren. Wij maken ook een collage van de mooiste of origineelste foto’s in ons volgende magazine. Wij zullen ook enkele waardevolle prijzen verloten onder de laureaten en prijzen of beloningen voorzien voor diegenen die de meeste challenges hebben volbracht.

   

  Opgelet:

  -U dient zich tijdens het uitvoeren van de opdrachten steeds te houden aan de maatregelen die door de overheid op dat moment worden opgelegd!
  -Indien u niet wenst dat uw foto gepubliceerd wordt, gelieve dit uitdrukkelijk te vermelden in uw mail aub.
  -Speel de uitdaging aub eerlijk en maak geen gebruik van Photoshop of dergelijke.
   

  Hou onze website/facebook pagina in het oog voor bijkomende uitdagingen!

  Gepubliceerd op 11 April 2020

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32