Orientation

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading

Gelieve aan te melden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigatie

www.velofollies.bewww.leds-sport.nl/
www.leds-sport.nl/www.velofollies.be

  Velofollies 2019


  Velofollies 2019 pakt opnieuw uit met een vol huis!

   

  Van 18 tot 20 januari 2019 kan je opnieuw op Velofollies terecht voor een overzicht van de nieuwste fietsmodellen en accessoires om het nieuwe seizoen aan te vatten.


  300 exposanten

  Met meer dan 300 exposanten op ruim 40.000 m² beursoppervlakte, verzamelt Velofollies opnieuw het kruim van alle fiets –en accessoire fabrikanten in Kortrijk Xpo. In 2019 wordt dit fietswalhalla reeds voor de 13de keer neergezet. Velofollies vindt traditioneel plaats tussen het BK en WK Veldrijden, dit jaar van 18 t.e.m. 20 januari in Kortrijk Xpo.

  Alle topmerken in zowel het race, MTB, City en E-bike segment pakken op Velofollies uit met hun nieuwste modellen en (technologische) snufjes. Dit jaar liggen de klemtonen bij de leveranciers o.a. op elektro, integratie en avontuur.

  2019, een bijzonder jaar voor de wielersport!

  In 2019 is het 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn 1ste Tour de France won,  en vieren we de terugkeer van het prestigieuze Merckx-fietsmerk in het wielerpeloton.  Bovendien is het in 2019 ook exact 20 geleden dat Frank Vandenbroucke Luik-Bastenaken-Luik toevoegde aan zijn palmares, en zet zijn dochter Cameron Vandenbroucke haar eerste stappen als Lotto-renster.

  Met de presentatie van de Merckx-fietsen op de beurs,  en de aanwezigheid van Cameron als boegbeeld van de 2019-editie, laat Velofollies dit belangrijk wielerjaar niet ongemerkt voorbijgaan.

  Beleving & (wieler)sfeer

  Velofollies zet sinds jaar en dag in op beleving en ook dit jaar is een mooi aanbod samengesteld voor de bezoeker. Diverse renners komen er hun ambitie voor het nieuwe seizoen voorstellen. Zo kan Velofollies dit jaar rekenen op de aanwezigheid van Philippe Gilbert, Sven Nys en Greg Van Avermaert. Ook Tiesj Benoot, Cameron Vandenbroucke en ex-wereldkampioen MTB Julien Absalon van de partij. Daarnaast worden opnieuw diverse ploegen voorgesteld, wordt de racefiets van het jaar uitgereikt, en zijn er tal van fotomomenten en signeersessies.

   

  Velofollies praktisch

  Waar? Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk.

  Wanneer? Vrijdag 18 januari van 10 tot 21 u. Zaterdag 19 en zondag 20 januari van 10 tot 18 u.

  Toegangsprijs? 11 euro (volwassenen) en 7 euro (kinderen 6-12) bij online voorverkoop en 15 euro (volwassenen) en 10 euro (kinderen 6-12) aan de deur. Gratis onder de zes jaar.

  Parking? Diverse parkeerplaatsen vlakbij, dagtarief 4 euro.

  Info? www.velofollies.be


  Velofollies wordt dus opnieuw een gevarieerd fietsevent, en niet te missen in aanloop van het nieuwe fietsseizoen! Afspraak op 18, 19 of 20 januari in Kortrijk Xpo.

  Gepubliceerd op 08 Januari 2019

 

 

Nog geen lid bij de grootste wielerbond van Vlaanderen?

Schrijf jezelf en je gezin dan nu in voor slechts €32